کد خبر : 3238
تاریخ انتشار : 13 دی 1400

کیوی برگشت خورده از هند سمی نبود

کیوی برگشت خورده از هند سمی نبود

نیک نیوز : هایتاجر ( بزرگترین بازار صادراتی ایران ) گفت : رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران اعلام کرد: قرار است گزارشی تخصصی در خصوص علل بازگشت محصولات صادراتی کشاورزی به کشور، توسط کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، تهیه و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شود.

ایشان در دوازدهمین نشست کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز که با معرفی اعضای جدید این کمیسیون همراه بود، اظهار کرد: از حدود دو ماه قبل و با اعتماد فعالان بخش خصوصی، کرسی ریاست کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق ایران از آن البرز شد و این رخداد یک پتانسیل بسیار خوب برای استان البرز است که ظرفیت های خاص و ویژه ای در بخش کشاورزی دارد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز گفت: حضور در جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل کشور از جمله دیگر اقدامات انجام شده توسط کمیسیون کشاورزی اتاق ایران در سال های اخیر بوده است و به عنوان بازوی مشورتی ایده ها و طرح های موردنظر خود را ارائه می دهیم.

وی در ادامه عنوان کرد: قرار است گزارشی تخصصی در خصوص علل بازگشت محصولات صادراتی کشاورزی به کشور، توسط کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، تهیه و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شود.

ایشان با اشاره به برگزاری میز تخصصی کیوی با حضور رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در هندوستان و فعالین این حوزه به منظور بررسی مشکلات مربوط به صادرات این محصول و ارائه راهکارهای ارتقاء کمی و کیفی محصولات صادراتی به کشورهای هدف گفت: دغدغه همه خانواده ها در اختیار داشتن محصولات سالم و بدون افزودنی است، اما باید گفت که کیوی محصولی ارگانیک است و نیاز به سم ندارد، بنابراین کیوی های صادراتی کشورمان به هندوستان به هیچ عنوان سمی نبوده است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، صنایع تبدیلی و محیط زیست اتاق بازرگانی البرز ادامه داد: وقتی آفت های ریزی همانند آفت های توت بر روی کیوی های صادراتی ایران به هندوستان مشاهده شد، همین امر موجب شد که سازمان مبارزه با آفات گیاهی هندوستان به محصولات صادراتی کشورمان ایراداتی وارد کند و در نتیجه این محموله ها به کشورمان بازگشت داده شد.

وی با اشاره به فعالیت کمیسیون کشاورزی اتاق ایران در برگزاری میز تخصصی خشکبار به منظور یافتن راه حل برای بازیابی جایگاه ایران در این حوزه در سطوح بین المللی افزود: به دلیل بازگشت ارز و شرایط تحریمی برخی جایگاه‌ها مانند مقام اول صادرات پسته به اروپا را از دست داده‌ایم و بنابراین باید در قالب تصمیمات تخصصی و پرداخت تسهیلات به تجار و بازرگانان برای بهبود این شرایط برنامه ریزی شود.

ایشان در بخش دیگری با اشاره به اینکه برای اولین بار سند راهبردی کمیسیون کشاورزی اتاق ایران تهیه شده است، افزود: در این قالب فعالیت ها، حرکت ها و ریل گذاری این کمیسیون تعریف شده است.

وی عنوان کرد: وقتی بحران هایی مانند شیوع کرونا در سطح جهان بروز پیدا می کند، بیش از همه چیز موجبات تهدید امنیت غذایی جوامع مختلف فراهم می شود و بدین منظور هاب کشاورزی و غذا در نقاط مختلف جهان راه اندازی می شود.

 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر هستید
https://github.com/igoshev/laravel-captcha

نظرات

انتشار یافته: 0
در انتظار بررسی: 0
غیر قابل انتشار: 0